how to singletasking?

Lad os tale om: “den svære familie” #2


Læs første del HER.

Jeg er så imponeret over jeres ærlighed. Jeg har virkelig modtaget rigtig, rigtig mange historier. Jeg ville ønske at jeg kunne dele dem alle, men det vil desværre blive alt for mange indlæg.

Jeg skal nok dele så mange som muligt, fordi jeg virkelig mener at dette emne er enormt vigtigt og sårbart. Så selvom din historie ikke kommer med, så håber jeg du kan få noget ud af de her indlæg. Vide at du ikke er alene. Vi er flere som har en svær familie. Tak for dig! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Kathrine

    Har lyst til at give alle en kæmpe krammer. Shit nogle hårde beretninger.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

how to singletasking?