Jeg føler mig ikke lækker mere!

Lad os snakke om: “den svære familie” #4

Læs første del HER, anden del HER og tredje del HER.

Det her bliver det sidste indlæg med dette tabu. Jeg er simpelthen blevet så berørt at jeres ærlighed. Jeg har både lyst til at give nogle af jer en stor high-five og andre af jer et kram. De skrækkelige historier om ting i har oplevet, som intet barn, ung, voksen bør opleve. Jeg kan ikke sige andet end tak. Tak fordi i deler, selvom det på ingen måde har været nemt for jer. Tak fordi i står frem og viser at der faktisk er rigtig mange, som er opvokset og lever i en svær familie. Der er virkelig nogle grumme nogle imellem. Historier som får mine nakkehår til at rejse sig, og vreden til at komme frem i mig. Shit man.. Jeg mangler ord. Måske er der ikke nogle rigtige ord i sådan en situation.

Og tak for alle jeres omsorgsfulde ord, i forhold til dette indlæg, men kvinden der skulle findes. Kvinden blev fundet, men hun ønskede ikke nogle kontakt. Men hun takkede mange gange for tankerne og omsorgen.

Det næste emne bliver måske lidt mere muntert. Vi skal snakke om “seksuelle lyster/sexlegetøj”. Lyster som man måske ikke tør sige til nogle, fordi det er lidt underligt. Sexlege som man tænder på, men som man måske er lidt flov over. Det bliver frækt! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig ikke lækker mere!