Indsend din historie: "forbudte tanker"

Lad os snakke om: “forbudte tanker” #1


Hold nu op hvor har jeg glædet mig til dette emne! Og SHIT nogle ærligheder i har sendt ind til mig. Selvom det er nogle vildt private tanker og hemmeligheder, så er jeg taknemmelig for at i deler. Det kan hjælpe mange, selvom i måske tænker at jeres inderste tanker, ikke gavner nogle. Jeg ved godt at nogle af ærlighederne er ret voldsomme, og der er også nogle der omhandler død. Alle tanker er velkommen her, og jeg håber at hvis folk virkelig har det skidt, at de rækker ud og får noget hjælp! Vi skal passe på os selv. Kommenter gerne, hvis du vil – men husk at holde den gode tone.

Jeg har allerede modtaget enormt mange beskeder, så tænker at de her indlæg kommer til at køre i noget tid! 

Har du fået lyst til at dele dine “forbudte tanker”, så del dem endelige lige HER! Tusind tak.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

20 kommentarer

 • Michala

  Jeg kan godt forstå din intention omkring hvad du vil med det her indlæg, men nøj hvor er det ubehageligt at sidde og læse. At der er folk der faktisk har lyst til at få kræft for opmærksomhedens skyld? Jeg har lige mistet min bedste veninde til kræft, og jeg ville hver evig eneste dag ønske at hun stadig var her! Jeg synes ærlig talt at nogle tanker er så langt ude at man skal holde dem for sig selv eller bede om hjælp. Det føles lidt som om at der med det her oplæg bliver plads til at alle tanker skal der være plads til og ligefrem også dele? Nogle tanker og ikke mindst handlinger bliver man sgu nødt til at tage ansvar for og arbejde med.
  Og den sidste omkring at hun er sammen med sin bedste venindes kæreste!? Hvor er moralen og værdierne henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej michala. Jeg er helt enig med dig. Det er nogle meget voldsomme tanker og indrømmelser. Jeg kan også få helt ondt i maven af at læse det. Men det hjælper nogle at skrive det ned. Det hjælper nogle at læse det. Der er flere der skriver til mig, at de har fået mod til at få hjælp, ved at læse sådanne indlæg, fordi det beviser at de ikke er alene.
   Moraler og værdier er forskelligt fra person til person. Det kan være svært at acceptere. Nej. Det er ikke okay ar være utro med ens venindes kæreste. Men Men utroskab sker overalt og rigtig ofte. Det er stadig ikke okay. Jeg åbner dette indlæg med at skrive at jeg håber folk søger hjælp, hvis de har der dårligt. Men jeg er også et sted hvor jeg ikke har lyst til at “vælge” hvilke ærligheder jeg vil have med. Alt er velkommen og det kan være enormt hårdt at læse.

   Mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad angår det med at ønske kræft for opmærksomhedens skyld, så tror jeg på, at der ligger et desperat råb bag.

   Jeg har også mistet nogen jeg elskede til kræft, så jeg kan fuldt sætte mig ind i, hvad det er der røre sig i dig kår du læser det.
   Jeg bliver dog enormt ked af det på personens vegne, da jeg tænker at man virkelig må føle sig overset og desperat når sådan en ekstrem tanke opstår. Jeg får lyst til at give personen et kæmpe kram og bede ham/hende om at søge hjælp.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Enig! Jeg håber at de personer får modet til at række ud efter hjælp, når de læser de her kommentare!

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Lyst til at slå kærestens barn ihjel? Det er jo direkte sygt. Håber at kæresten snart finder sig en anden kvinde, der elsker både ham og barnet. Føj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Caroline. Jeg ved godt hvorfor du laver dette indlæg og jeg kan godt se hensigten i det. Men synes hende der skriver at hun leger med ideen om at slå sin stedsøn ihjel er direkte foruroligende og måske burde der blive gjort noget ved lige den? Jeg ved godt selvfølgelig at det er anonymt, men personen burde virkelig få noget hjælp, så det ikke ender med at ske. For så står vi tilbage med tanken: hvorfor gjorde vi ikke noget?.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Mit ønske er at kvinden (som jeg går ud fra at det er), læser de her kommentare, og forhåbentlig får en smule hjælp i dem. Det virker jo som om at hun kæmper med nogle meget ubehagelige ting.

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg vil gerne sige tak, for at du gør dette. Der er nok mange, som kan se sig selv i noget af dette. Jeg kan se mig selv i nogle. Selv i den med kræft. Ønsket ligger jo ikke i at få sygdommen, men i ikke at skulle klare alting selv, i at få omsorg, i at folk er bekymrede. Det kan man godt savne i en travl hverdag, hvor man har det svært psykisk, økonomisk eller på andre punkter. Jeg har selv snakket med venner om det, som først ikke forstod det, men godt kunne se, hvad jeg mente efter samtalen. Det er nogle hårde emner, men jeg er selv kommet med mange indspark, når du har skrevet dette og læst de fleste, hvilket har hjulpet mig en del. Vi er ikke alene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Åh hvor er du god og pisse modig! Tusind tak for dig ♥️♥️♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Dig som har tanker om at slå kærestens søn ihjel. Det er dig der har et problem her. Du må arbejde helt seriøst med dit problem. Eller gå fra din kæreste og finde en uden børn. Intet barn fortjener at vokse op i den form for fjendtlighed, og han kan med sikkerhed mærke det selvom du prøver at skjule det. Og det bliver med sikkerhed kun værre hvis i får børn sammen. Han skal ikke vokse op med forskelsbehandling. Så opsøg en terapeut og arbejd med DIT problem. Eller gå fra din kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Meget enig. Du må simpelthen søge hjælp. Det dèr fortjener intet barn. Et barn er komplet uskyldigt i de voknes relationer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Lad os håbe at hun læser jeres kommentarer og søger hjælp.

   Mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kan som de andre sagtens forstå dine overvejelser. Og generelt synes jeg heller ikke at vi skal gøre os til dommere for hinandens tabuer og hemmeligheder. Men jeg synes der er forskel. Én ting er at dele et tabu eller en hemmelighed som kan være med til at nuancere vores ellers meget snævre normalitetsbegreb. En helt anden ting er at tage alle os medlæsere som gidsel i sådanne forfærdelige tanker om sin kærestes søn.

  Jeg synes du tager en så fin opgave på dig Caroline ved at illustre, at vi alle har hemmeligheder, ting vi skammer os over eller ting vi fortryder. Men rummeligheden skal ikke være grænseløs. Og at fortælle at man fantasere om at slå er barn ihjel, det falder altså uden for grænsen for hvad vi kan eller skal acceptere som værende ok. Jeg synes derfor personligt at ovenstående hemmelighed burde være censureret fra.

  Ovenstående er kun min holdning og da dette er dit domæne, skal du gøre fremadrettet som du finder passende. Dette var blot mit indspark til debatten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Rikke.

   Tak for din kommentar og tak fordi du læser med.
   Jeg var også i tvivl om denne ærlighed skulle med. Men jeg bad om folks forbudte tanker, og det har folk delt. Nogle er værre end andre og jeg har valgt at være neutral i denne debat (hvilket ikke altid er nemt).

   Men folk er anonyme. Det er HER de kan komme ud med deres inderste hemmeligheder og tanker – det skal der være plads til. Jeg ved at mange får noget ud af ærlighederne – SELVOM de er hårde og slemme. Jeg håber inderligt at kvinden der skrev historien, får en indsigt i, at hun har behov for noget hjælp, hvis hun går rundt med så grusomme tanker.

   Men ja, det er virkelig et indlæg der deler vandene. Det er okay.

   God aften.

   MVh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Caroline, jeg elsker din blog og alt det den indeholder. Jeg er helt med på at man skal indsende sine forbudte tanker men jeg syntes virkelig ikke at “tanken om at slå mandens søn ihjel” hører sig hjemme i dette forum. Tak for alt det du giver! Kh Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Amalie.
   Tak fordi du læser med.
   Som skrevet, så holder jeg mig neutral. Jeg bad folk om at dele deres forbudte tanker, det har folk gjort. Nogle er værre end andre. Men folks moraler og værdier er forskellige. Jeg håber inderligt at kvinden læser sådanne kommentere og forhåbentlig får noget hjælp.

   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har det som de andre, at jeg kan se ideen med hvad du vil med de her indlæg.
  Men flere af de “forbudte tanker” er jo faktisk mere end det – det er jo hemmeligheder om handlinger, som jeg synes, er lidt fejlplaceret i det her tema.
  Dem som tilstår at have været deres kæreste utro eller været utro med sin venindes kæreste, og også den med blowjob på lillebroren – det er jo ikke kun tanker… Det er hemmeligheder omkring udførte handlinger….

  Desuden kan jeg blive bange for, at det også kan have den modsætte effekt af hvad du ønsker – nemlig at nogle måske tænker, at hvis der er andre der har mordtanker på en man kender (om det nu er kæresten søn eller andre mennesker generelt), så kan det blive fremstillet som noget “almindeligt” eller “normalt”, så disse personer ikke ender med at finde hjælp, men at det bekræfter dem i, at det er helt fint at tænke sådan, for det gør nogle andre jo også…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Til dig med ønsket at dø af kræft. Årh, hvor er jeg glad for at jeg ikke står alene med den tanke.
  Jeg vil heller ikke leve mere, men vil slet ikke tage mit eget liv fordi jeg får det så dårligt af at tænke på hvordan mine forældre ville tage det. Så faktisk håber jeg på at de snart dør, så kan jeg også. Det er en meget ond tanke, men ja.
  Knus til dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Respekt for alt det mod, der er i disse tilståelser. Stærkt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "forbudte tanker"