Lad os snakke om: "sexlyster/legetøj"

Lad os snakke om: “sexlyster”legetøj” #2


Læs første del HER.

Tak for jeres ærlighed – hvor er i bare mega seje! 

Det næste emne på bloggen bliver: “forbudte tanker”. Det kan være de aller værste tanker vi alle sammen har. Såsom at vi planlægger vores kollegas død, fordi hun irriterer os. At man hemmeligt tænder på ens onkel. At man ikke elsker ens barn. At ens barns far, ikke er den biologiske far. Kort sagt: vores dybeste hemmeligheder vi ikke engang tør skrive ned! Så dem skal vi dele nu. Jeg laver et indlæg med en indsendelsesformular i næste uge! Tak for jeres altid skønne og sårbare ærlighed.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sexlyster/legetøj"