Hvor ville jeg ønske..

4 deodoranter og 7-8-9 cremer..

Jeg var hjemme hos min svigermor i weekenden. Jeg elsker Fyn. Jeg håber vi en dag flytter derhen – det tror jeg nu faktisk snart at vi gør. Snart og snart.

Men vi var forbi fordi Maltes mormor havde fødselsdag. Hurra. 

Da vi sad i toget på vej hjem, sendte min svigermor mig et billede til mig. Jeg havde glemt mit net. Et net hvor jeg altid har alle cremer, parfumer, make-up mm. Pis.

Maltes mor kommer først til København i den første weekend i marts.

Så altså. Hvad gør jeg så?

I nettet ligger der:
En deodorant roll-on
En deodorant spary
En parfume
En ansigtscreme
En børste
En mascara
En øjenbrynsoptegner
En rouge
En kam 

Jeg kiggede i mit “lager”, for at se hvad jeg havde i hjemmet. Det eneste som jeg ikke havde hjemme i toiletskabet, det var en rouge.

Jeg havde 4 roll-on deodoranter i mit skab. En gammel mascara som jeg ikke forstår hvorfor jeg har gemt? Jeg har åbenbart 3 børster og et hav af cremer. Ikke lige dén creme som jeg glemte, men mange der minder om.

Ved ikke om det er en kvindeting, at vi gemmer vores make-up rester? Men jeg fandt simpelthen stumper af gammel make-up som jeg sikkert ikke har brugt i årevis. Hvor mange parfumer har en kvinde gennemsnitlig? Jeg har 3. Jeg synes tit jeg ser toilethylder, med smukke flakoner i alverdens farver og størrelser, og med sanselige dufte af dyre og skønne parfumer. Er der ikke noget med, at en parfumes duft er bedst inde for det første år? I hvert fald så er det i hvert fald mange dyre dråber man har stående fremme. Et statussymbol? Jeg ved det ikke.

Jeg ser mig selv som en kvinde der faktisk bruger meget få “skønheds-produkter” og make-up, men alligevel så kom det bag på mig, hvor mange ting jeg har i mit skab og skuffer.

Jeg snakker jo meget om bærerdygtighed og genbrug. Så er det jo lidt vildt at jeg har så mange ting. Hvorfor skal jeg have et lager af deodoranter? Hvorfor kan jeg ikke bruge min make-up op også smide den ud? Hvorfor skal jeg have 7-8-9 cremer?

Selvfølgelig må man gerne have produkter og make-up og stadig gå op i bæredygtighed. Men det sat alligevel en del tanker i gang. Hvor man også kan sætte ind i forhold til at leve mere grønt.

Men hvor har man også prøvet mange gange, at man køber et produkt også virker det bare ikke. Enten er cremen for fed, shampooen for tør eller tørshampooen for dårlig. Så køber man jo en ny og den gamle står bare i skabet eller bliver midt ud. Mange steder kan man få små prøver med hjem, eller købe produktet en størrelse mindre. Det kunne man overveje? Også være bedre til at give ens ting videre. Søskende, veninder og kollegaer vil sikkert elske at få den creme du kun har benyttet få gange.

Måske skulle man gå Marie Kondo i ens skønheds garderobe? Jeg skal for øvrigt se den serie snart.

Så mit net kommer frem til København om små 3 uger, og indtil da, så lever jeg på gamle rester. Og ellers har huden sikkert godt af det mindre make-up.

(billedet øverst i indlægget viser for øvrigt vores toiletskab. Nederste hylde er min, øverste er Maltes. Også har jeg endda mere i skuffer og skabe.. Og alligevel nåede jeg at tænke, om jeg nu skulle købe noget nyt, fordi jeg skal undvære nogle få ting i 3 uger. Jeg tror jeg ringer til Kondo senere)

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Mie

  Hej søde Caroline ☺️
  Når du har brugt dine produkter op – og hvis du har et brændende ønske om at gå mere grøn ift skønhedsprodukter, kan jeg anbefale dig at se nærmere på Miild make up (dansk og fuldstændig fantastisk, hvis du spørger mig). Miild er både øko, svanemærket og allergi-certificeret. Og generelt vil jeg anbefale dig at gå efter svanemærkede produkter ift miljøet💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Mie.

   Tusind tak for tip. Jeg har prøvet nogle af Miilds produkter, men jeg synes bare ikke at de er specielt gode desværre. Men skal måske prøve igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor ville jeg ønske..