Hvornår er et tabu for meget?

Lad os snakke om: “forbudte tanker” #2


Læs første del lige HER.

Tusind tak for jeres ærligheder og tusind tak for støtten i DETTE indlæg. Ærlighederne bliver ved med at strømme ind, så håber i er friske på en del indlæg om dette emne.

HUSK: nogle af hemmelighederne er voldsomme og måske også en smule grove. Men lad ikke få linjer definere en hel person. Tabuer er individuelle, værdier og moraler er forskellige. Du må gerne blive stødt, du må gerne synes det er langt over grænsen, men jeg beder jer om at holde den gode tone. Tak fordi i deler, tak fordi i læser med.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Louise

  Uha det gør helt ondt indeni på mig ang. den med farmor’en… havde det tildels på samme måde med min, og efter hun døde for 2 år siden, er den dårlige samvittighed over jeg ik så hende mere, kun blevet værre…nyd hende, du aner ik hvad jeg ville give for at se min farmor igen, selvom jeg ikke kunne så godt sammen med hende …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor det altså fedt Caroline! Selvfølgelig ikke at gå rundt med dårlige tanker osv, men st du laver dette indlæg og nedbryder tabuer og viser at alle går rundt med større eller mindre hemmeligheder. Man er aldrig alle og vi er ikke så forskellige som vi går og tror- hvor er det dog en lettelse!

  Nogle ærligheder skal man måske være klar over ikke er helt positive, men jeg håber dit indlæg er et skridt på vejen til mange der går med lidt dårlig samvittighed. Som du siger definerer 1 ærlighed os ikke og livet er for kort til at banke sig selv for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Mega fed kommentar 👏🏻

   LIGE PRÆCIS!! ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er et tabu for meget?