SEX, kærlighed og grænser

Lad os snakke om: “forbudte tanker” #3


Læs første del HER og anden del HER.

Tak for jeres mega seje ærligheder. Bliv endelig ved med at sende ind, det er vigtig et emne som sætter  en masse tanker igang (og pis i kog). ALT ER VELKOMMEN! Har vedhæftet indsendelsesboksen nedenfor. 

2 kommentarer

  • Fie

    Til dig med su lånet. Det skal du virkelig ikke være ked af eller flov over. Jeg har selv sulån og ender nok tær på samme beløb. Rigtig mange af dem omkring mig har også lån. Det skal du ikke skamme dig over. Du har jo taget lånet fordi du følte du havde brug for det. Hvorfor undskylde for det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Dig med SU-lånet; det er ingen skam. Selv har jeg 230.000, og jeg har endda skiftet retning og tjener væsentligt mindre end en med lang uddannelse. Jeg betaler af med 1500 om måneden, og ja, det kommer til at tage 15 år, men det er ikke noget der har haft nogen indvirkning i mit liv udover at det er sure penge, at skulle af med. Jeg har fået lov til at købe hus og bil selvom jeg afdrager på mit SU-lån, så det har reelt ingen indvirkning udover at jeg hellere ville have de 1500kr til sjov og spas hver måned.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEX, kærlighed og grænser