Lad os snakke om: "forbudte tanker" #8

det kollektive klædeskab

Hvis du bare følger en anelse med på min blog og Instagram, så har du måske lagt mærke til, at jeg tilbringer en del tid nede i Less a Fair. Less a Fair er et kollektivt klædeskab, kort fortalt så handler det om (taget fra deres hjemmeside): Less a fair er et kollektivt klædeskab og webshop. Gennem et månedligt medlemsskab på 129-199 kr. kan du bytte alt det lækre og velholdte secondhandtøj du ønsker. Derudover kan du benytte vores fordelsprogram, hvor vi giver gode tilbud og rabatter på bæredygtige og økologiske oplevelser, webshops, produkter og meget andet. – Jo mere du giver til fællesskabet – jo mere får du selv ud af det. De forhandler også økologisk hudpleje, økologiske tekstiler, bæredygtigt interiør, økologisk kaffe mm. i butikkerne. Less a Fair er omtanke for miljøet og et opgør med overforbruget. Ryd ud i dit klædeskab, og giv dit ubrugte tøj nyt liv. Kun 30 % af en kvindes garderobe anvendes og mere end halvdelen af det tøj vi smider ud, bliver ikke genanvendt.

Altså, du afleverer dit aflagte tøj. Det tøj du tænker andre gider at gå med. Det tøj der er for godt til at komme til genbrug. Det må gerne være dyre og eksklusive mærker, men det må også godt være tøj fra H&M og Only bla. bare det er i god stand og det er noget som folk har interesse i. Det er butikken du afleverer dit tøj i, som afgører om de vil have dit tøj. Hvis du kun afleverer 3 sorte t-shirts, så siger de måske “nej”, da de har mange i forvejen. Sommertøj i vintermånederne er måske heller ikke så eftertragtet. Det tøj som butikkerne tager imod, det giver de så nogle point. De point kommer ind på din “konto” som er en smart app, du kan hente til din telefon. Så du får måske 500 point for din kjole og din gamle strik, de point kan du så bruge til at bytte dig til “nyt” tøj, som de andre medlemmer har indleveret.

Jeg synes personligt selv at det er et GENIALT koncept. Jeg har i den tid jeg har været medlem, ikke brugt nogle penge på nyt tøj. Jeg har kunne finde de lækreste bukser, trøjer, tasker og striktrøjer i butikkerne. Tøj som jeg har tænkt: “Ej. Hvorfor er der ikke nogle der vil gå med det her? Det er jo mega fedt!”. Forhåbentlig så har de andre medlemmer også haft den tanke, når de har set nogle af mine mange farverige kjoler i butikken. Vi kvinder har ALT for meget tøj i vores klædeskab, og vi går fandme ikke med halvdelen af det sikkert. Hvorfor så ikke give det videre, sætte det i omløb og lade andre få glæde af det?


JEG HÅBER VIRKELIG AT VI SES! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "forbudte tanker" #8