Lad os snakke om: "forbudte tanker" #7

Indsend din historie: “usynlig sygdom”

Åh hvor jeg synes det er svært. At se en ung pige. Hun smiler, hun er rar og sød. Hun laver sine lektier og sørger altid for at holde døren når du skal ud af den.
Derhjemme, bag lukkede døre – der skriger hun. Hun lider af massiv angst og har været tæt på at tage sit liv flere gange. Ingen ved det. Fordi hun er god til at holde på facaden. Sætte masker op.

Smuk kvinde. Virker sød og rar. Ingen ved at hun lider af en spiseforstyrrelse.
Venlig kollega, elsket af alle. Ingen ved at personen har en tarm sygdom, hvilket gør at han føler sig enormt hæmmet.
Depression, angst, autisme, ADHD, ADD, bipolar, fobier, hjernerystelse, skitzofreni, OCD mm.

Alt det vi ikke kan se, alt det vi ikke ved.
En kvinde kommer kørende med en barnevogn. I vognen ligger en dreng på ca 6-7 år. Folk visker og snakker om at det barn er alt for gammel til at ligge dér. Dårlig mor der ikke støtter sit barns udvikling. Ingen ved at barnet har autisme, og vognen er hans mulighed for at komme ud. For at blive skærmet for alt for meget støj og larm.

Hvordan er det at leve med en usynlig sygdom? Hvad gør vi for at skjule det? Fortæller vi det til nogle? Har du lært at tilpasse dig, så ingen ved hvordan du egentlig har det?
Hvis du lever med en usynlig sygdom – hvad kunne du så godt tænke dig at vi (samfundet) bliver bedre til? Hvordan skal man håndtere det? Hvad skal vi gøre for at flere mennesker, ikke føler sig alene med det?

Del din historie i kassen nedenfor. Lad os hjælpe hinanden med at bryde det tabu. Lad os sætte ord på det svære og vise at vi ikke er alene! TAK. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "forbudte tanker" #7