kærester på deltid

Lad os snakke om: “forbudte tanker” #6


Kære venner – vi bliver  ved lidt endnu. Men det er også snart tid til at komme videre til et nyt emne. Men det her er virkelig populært, så vi dvæler lige ved det.

Rigtig gode indsendelser, tusind tak for jeres ærlighed, den sætter jeg enormt stor pris på! I kan stadig sende jeres forbudte tanker/gøren ind lige HER.


SHIT! Denne her ærlighed ovenfor er mega monster pisse sej. Jeg blev så overraket da jeg læste den. Fordi den er sådan helt omvendt. Mange mangler mod til at springe ud som homoseksuel, det her et helt modsat. Pisse fed ærlighed og hvor er du sej! TAK. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Karoline

  Dig, der er bange for at sex vil gøre ondt – sådan havde jeg det også, men til sidst gjorde jeg det bare fordi jeg var ked af altid at afbryde forhold til fyre fordi jeg ikke kunne rumme de var støttende ift. jeg var ret nervøs omkring at miste min mødom. Alle er jo forskellige – jeg synes ikke det gjorde ondt, var glad for han, der tog den, ikke vidste han var min første. Jeg gik ud bagefter og tænkte “var det bare det?” og grinte lidt for mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Åh Hvor er du god Karoline!

   Tusind tak for din ærlighed omkring det. Jeg håber at afsenderen ser din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Dig der lider af katastrofetanker: du kan ikke gøre for det. Det kan være en del af lidelsen OCD og kan behandles hvis du ønsker det. Kontakt din læge og bed om en henvisning til psykiatrien. Psykiatrien laver en udredning af dig, og derefter kan behandlingen starte.

  Jeg lider selv af OCD (og maaaange katestrofetanker), men behandlingen har hjulpet mig enormt meget.

  Bare husk at dine tanker ikke er forkerte. Og man kan ikke bare lade være med det på kommando – men de kan komme væk ved hjælp af målrettet behandling. Du er ikke alene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kærester på deltid