Er jeg feminist?

Lad os snakke om: “forbudte tanker” #8


Jeg synes jeg bliver ved med at skrive, at det snart er ved at være slut med dette emne. MEN, så tikker der nye historier ind og de er alle sammen vildt gode, ærlige og relevante. Sååå, så længe i vil, så kører vi videre! I er pisse seje, TAK for jeres ærlighed. Både dem i den tunge og lette ende. 


HAR DU FÅET MOD PÅ AT DELE NOGLE AF DINE TANKER/GØREN? SÅ GØR DET I BOKSEN NEDENFOR:

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg feminist?