Jeg udfordrer jer (og mig selv)

Lad os snakke om: “forbudte tanker” #9


Der kommer masser, masser ærligheder ind! ALT er velkommen. Nogle er hårdere end andre. Nogle har været udsat for overgreb, andre er betaget af deres kærestes ven. Det spænder bredt. Alt skal være velkommen her. Og de tunge emner må også godt være her. Men vil altid anbefale at man tager fat i nogle, hvis man har været udsat for et overgreb. En mor, veninde, kollega eller en anonym som sidder inde hos Sexlinjen. Det er kæmpe enorme dæmoner man går med selv, og det kan virkelig æde en op indefra!

For at bloggen rummer andet end “kun” tabubelagte emner, så vil jeg prøve at køre de her forbudte tanker hver onsdag. Indtil der ikke er flere tilbage. Du må meget gerne dele dine tanker. Store som små, glæder som hemmeligheder. Det gør du i boksen i bunden af indlægget.


Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg udfordrer jer (og mig selv)