det kollektive klædeskab

Lad os snakke om: “usynlig sygdom” #1


Jamen for pokker altså! Jeg åbnede et lille vindue, i håb om at nogle ville se min lille hånd stikke ud af den. Det resulterede i at flere hundrede kvinder (og mænd sikker også), har skrevet sine ærligheder ind til mig! Shit hvor er i vilde. Så havde jeg alligevel ret, da jeg sagde at det var et emne, som har behov for lidt mere opmærksomhed. Tak tak tak! Det kommer til at køre over nogle omgange her på bloggen, håber i får lige så meget ud af det, som jeg har fået.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • N

    Dig med kronisk forstoppelse – åh hvor jeg føler med dig! Jeg lider selv af det og kan nikke genkendende til det meste af det, du skriver. Det kan føles så invaliderende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det kollektive klædeskab