Lad os snakke om: "forbudte tanker" #9

Lakselasagne med spinat

Jeg har altid elsket lasagne! For nogle år siden var den eneste lasagne for mig, en med oksekød i.
Jeg har ikke fået sådan en lasagne i et par år – og jeg savner den faktisk ikke.
Herhjemme laver vi vegetarlasagne ret ofte. Gerne en kæmpe portion, så der er til nogle dage.

Forleden fik jeg enormt meget lyst til laks. Og jeg kiggede lidt rundt på nettet for at finde en god ret med laks. Så faldt jeg over en opskrift på lakse lasagne med spinat på Arlas hjemmeside. Med lidt ændringer, så fik jeg lavet min egen opskrift på en lækker lakselasagne med spinat.

Den er seriøst mega lækker og enorm nem!

Du skal bruge: (til ca 4 personer, eller 2 hvis du vil have til 2 dage)
2 fed hvidløg
1 løg
600-700 g frossen spinat
En god sjat citronsaft
600-700 g fløde
Salt og peber
250-300 g laks (vi brugte gravad laks)
Lasagneplader
Moynetsovs
OST (jeg brugte 2 poser revet mozzarella, en frisk bøffelmozzarella og frisk parmesanost)

SÅDAN: 
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak løg og hvidløg fint og kom det i en gryde med lidt olie.
Kom det frosne spinat i gryden og lad det optø.
Når den er optøet, så skru op for varmen og damp så meget vand væk som muligt.
Kom citronsaft i og salt og peber. Jeg brugte ca 1,5-2 spsk citronsaft.
Kom fløden i og lad det koge godt sammen.
Skær laksen ud i mindre stykker.
Smør et fad med olie eller smør og nu skal du til at bygge lasagnen. Der er altid mange måder at gøre det på, men jeg lagde først plader, så spinatsovsen, så laks, så moynetsovs og sidst revet ost. Også forfra.
Kom fadet ind i ovnen og giv den ca 20 minutter. Derefter skal den ud og den friske bøffelmozzarella skal på og den friske revet parmesan ost skal henover herligheden. Giv den yderligere 10 minutter også burde den være done.

Mega meget ost, dejlig meget fløde – kæmpe mængde kærlighed. Velbekomme. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "forbudte tanker" #9